Виявлено нові причини швидкої розрядки iPhone

Виявлено нові причини швидкої розрядки iPhone

Користувачі iPhone поскаржилися на нову незвичайну проблему, яка викликає стрімку розрядку акумулятора. Як повідомляють власники різних моделей iPhone, стандартний додаток «Музика» може сильно споживати заряд акумулятора в фоновому режимі, навіть якщо користувач не запускав його.

Виявлено нові причини швидкої розрядки iPhone

На проблему вже поскаржилися сотні користувачів iPhone. Більшість з них встановили на свої смартфони актуальну прошивку iOS 13.5.1. Серед користувачів, які скаржаться власники різних моделей iPhone, в тому числі iPhone 11 і iPhone 11 Pro.

Згідно з відгуків, додаток «Музика» призводить до швидкої розрядки акумулятора iPhone в фоновому режимі, на що вказує статистика споживання заряду в налаштуваннях. Десятки користувачів повідомили про те, що на частку додатку «Музика» припадає понад 90% активності iPhone. При цьому, деякі власники iPhone відзначили, що вони не користуються додатком в принципі.

Виявлено нові причини швидкої розрядки iPhone

Ситуацію ускладнює те, що в результаті збою iPhone починає сильно нагріватися. За словами частини користувачів, через це смартфоном стає некомфортно користуватися.

Єдиного способу, який би допоміг виправити проблему поки не знайдено. Серед можливих методів вирішення проблеми виділяються наступні:
  • Перезапуск додатку «Музика».
  • Перезавантаження iPhone.
  • Видалення програми «Музика» і його повторна установка.
  • Скасування всіх завантажень з Apple Music.
  • Відключення функції автоматичного завантаження музики з Apple Music.
  • Відключення фонового оновлення.

Найефективнішим способом визнається видалення додаток «Музика», що дозволяє вирішити проблему зі швидкою розрядкою iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.