Для WhatsApp випустили велике оновлення. Що нового

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда популярного месенджера WhatsApp оголосила про ряд нових функцій, які стануть доступні протягом наступних тижнів з виходом свіжих стабільних версій додатків.

По-перше, звичайні користувачі отримають доступ до анімованим стікерів, які поки з’явилися тільки в бета-версіях мобільних додатків Android і iOS. Розробники відзначають, з’являться відразу кілька нових наборів анімованих стікерів. Відзначимо, що в бета-версіях WhatsApp перший і єдиний пакет анімованих стікерів з’явився пару днів назад. 

По-друге, з’явиться спрощений спосіб додати контакти за допомогою QR-кодів. Це позбавить користувачів від необхідності вручну вводити номери телефонів по одному за раз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-третє, поліпшені групові відеодзвінки. Зі збільшенням кількості учасників в групових відеодзвінках до восьми розробники вирішили додати можливість розгорнути відео одного з них на весь екран. Для цього достатньо натиснути і утримувати відео обраного контакту. Крім того, додані значки відеодзвінків в групові чати з восьми-менш учасників, щоб можна було запустити відеодзвінок одним натисканням.

І четверте, популярна темна тема запрацює в WhatsApp Web і WhatsApp для комп’ютерів. І нарешті, користувачі телефонів з KaiOS зможуть користуватися функцією статусів і ділитися оновленнями, зникаючими через 24 години. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.