Microsoft Edge «зламав» YouTube при перегляді без реклами

Microsoft доклала чимало зусиль, щоб вивести свій повністю перероблений браузер Edge на друге місце в світовому рейтингу популярності. Але як виявилося, роботи їй належить ще чимало: на днях компанія офіційно визнала проблему з додатком, через яку деякі користувачі втратили можливість перегляду роликів на YouTube.

У службу підтримки корпорації почали надходити повідомлення про помилку при запуску відео на YouTube. У всіх «потерпілих» на екрані з’являвся напис: «Сталася помилка. Будь ласка, спробуйте пізніше ». Як з’ясувалося, з такою проблемою зіткнулися користувачі, які використовують розширення для блокування реклами AdBlock (в тому числі версію Plus) або «Adblock для Youtube». Примітно, що проблема проявилася тільки в Edge – в інших браузерах аналогічний аддон працює коректно.

Microsoft визнала існування проблеми і заявила, що працює над усуненням несправності. В якості тимчасового рішення представники техпідтримки компанії запропонувала користувачам додатки відключити розширення і продовжити перегляд YouTube без нього, перезагрузив сторінку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.