Apple назвала найкрасивіші додатки і ігри 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В щорічній премії Design Awards компанія Apple вибирає найкращі програми та ігри для iPhone і iPad, в яких розробники придумали новий підхід до зручності і дизайну інтерфейсу або просто зробили щось гарне.

У список лауреатів премії потрапили чотири програми і чотири гри.

Програми

Darkroom – редактор для фотографій і відео вибрали в якості кращого за продуманий інтерфейс і швидкий доступ до всіх функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Looom – додаток для створення анімацій, в який впровадили елементи управління з музичних редакторів. Можна створювати графіку на аматорському або професійному рівні.

Shapr3D – потужна програма для роботи з CAD-кресленнями, яке задіює всі функції олівця Apple Pencil і доповненої реальності ARKit. Дозволяє з нуля створювати об’ємні макети будь-яких об’єктів і креслення будівель.

StaffPad – унікальний додаток для композиторів, яке переформатує рукописні ноти в цифровий формат і дозволяє повноцінно писати музику. Це вузькоспеціалізований додаток, тому він платний.

Ігри

Sayonara Wild Hearts – динамічна гра в жанрі «Раннер» з механіками з інших жанрів, виділяється музикою і незвичайним графічним стилем. Доступна за передплатою в Apple Arcade.

Sky: Children of the Light – безкоштовна гра від творців Journey про чарівний світ, який потрібно відновити в поодинці або з іншими гравцями через інтернет.

Song of Bloom – гра з нестандартним підходом до головоломок і подачі історії через постійно мінливий візуальний стиль.

Where Card Fall – головоломка, в якій весь світ будується з карт, ніби це картковий будиночок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.