У Viber відбудуться серйозні зміни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Viber офіційно повідомив про те, що всі його ділові відносини з Facebook будуть розірвані. Наслідком цього буде видалення з Viber розширення Facebook Connect, Facebook SDK і Giphy, а також месенджер перестане купувати рекламу в даній соцмережі для просування свого продукту.

Все це відбулося на хвилі протестів проти Facebook, які викликані тим, що гігант не може захистити своїх користувачів від риторики ненависті. У Viber порахували, що саме цей скандал став останньою краплею, оскільки раніше Facebook і так був по вуха в звинуваченнях через витоки даних користувачів, а також продажу цих даних третім особам. Через це Viber приєднався до руху #StopHateForProfit і повністю припинив співпрацю з Facebook.

Гендиректор Viber пояснив, що те, що зараз робить Facebook – неприпустимо, через що і було прийнято рішення про припинення співпраці. Після цього рішення Viber відразу ж перестав закуповувати рекламу в Facebook, а всі продукти Facebook будуть видалені з месенджера вже до кінця поточного місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.