Програми

Відтепер в соцмережі Facebook можна відключити всю політичну рекламу

Share
Час читання: < 1 хв.

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг, беззмінний генеральний директор заявив, що користувачі цієї соціальної мережі зможуть, при бажанні, відключити всю рекламу політичної спрямованості. Поки така можливість доступна тільки в США, але найближчим часом вона може з’явитися і в інших країнах.

Кілька місяців поспіль соцмережу Facebook активно критикували через засилля політичної реклами, в якій нерідко потрапляла помилкова інформація. Зокрема, негативно про це висловлювалися активісти, які підтримують кандидата в президенти США Джо Байдена.

Керівництво Facebook вирішило піти шляхом конкурента. Twitter, наприклад, заборонив всю рекламу, пов’язану з політикою, ще в кінці 2019 року.

Тепер всі користувачі Facebook отримали можливість відключити рекламу, пов’язану з соціальними, виборчими або політичними питаннями, яка була оплачена Super PACs (комітет політичних дій), політиками та іншими особами.

Як стало відомо, вже сьогодні, в середу, функція відключення такої реклами з’явиться у деяких користувачів з США, а протягом найближчих тижнів вона стане доступна і всім іншим жителям США. Також в майбутньому подібна функція з’явиться і у жителів інших країн.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Реалістичний макет Samsung Galaxy S25 показав можливий дизайн смартфона

    Інсайдер під ніком XLeaks7 опублікував кілька знімків деталізованого муляжу ще не представленого смартфона Samsung Galaxy…

    07.10.2024

    Перший огляд MacBook Pro (M4) з’явився ще до офіційного анонсу ноутбука

    Прем'єра нових MacBook Pro на базі процесора M4 очікується лише наприкінці жовтня, але на одному…

    07.10.2024

    Apple втратила своє лідерство на китайському ринку

    Два китайські бренди, Honor (дочірня компанія Huawei) та Xiaomi, подали заявки на випуск трьохстулкових моделей.…

    07.10.2024

    Telegram розширив перелік підстав для скарг на публікації в телеграм-каналах та групових чатах

    значні зміни до системи скарг на публікації у телеграм-каналах та групових чатах. Тепер користувачі можуть…

    06.10.2024

    Чутки вказують на реліз нових комп’ютерів на M4 та iPad mini 7 1 листопада

    У свіжому випуску розсилки Power On журналіст Bloomberg Марк Гурман розкрив можливу дату виходу довгоочікуваних новинок від…

    06.10.2024

    Для фанатів STALKER 2 випустять ексклюзивну відеокарту RTX 4070 Ti Super

    Для фанів STALKER 2 MSI підготувала спеціальну версію відеокарти Nvidia GeForce RTX 4070 Ti Super.…

    06.10.2024