Які нові функції варто очікувати в WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після ряду оновлення розробники месенджера WhatsApp планують впровадити ряд нових можливостей.

Зокрема повідомляється про те, що в числі перших оновлень програми слід очікувати функцію пошуку повідомлень в історії чату за допомогою календаря.

Після впровадження нововведення користувачі зможуть з легкістю знайти будь-яке повідомлення після вибору дати. Тепер за допомогою простих маніпуляцій для отримання доступу до шуканого повідомленням доведеться вибрати дату його відправки або отримання. Поки функція знаходиться на стадії альфа-тестування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За підсумками випробувань будуть зроблені висновки про доцільність впровадження даної опції в постійне користування. Поки розробники месенджера не називають дату загального доступу до оновлень месенджера. Але при цьому стало відомо, що опція буде доступна для пристроїв під управлінням Android і iOS.

Остання нова опція в месенджері з’явилася в квітні. Оновлення WhatsApp стали активно розроблятися під час пандемії коронавируса, через те що користувачі виявилися в самоізоляції і стали більше часу проводити вдома, спілкуючись з рідними і близькими за допомогою мобільних додатків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.