У Viber з’явилася нова потрібна функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У популярному додатку Viber тепер є групові відеочати з можливою чисельністю учасників до двох десятків людей. Про плани запустити функцію стало відомо в кінці весни нинішнього року, 11 червня вона стала доступна користувачів.

Для початку спілкування з друзями, родичами або колегами необхідно виконати наступні кроки: натиснути на емблему відеоролика в верхньому правому куті дисплея, вибрати контакти для підключення до дзвінка і далі натиснути на клавішу виклику. Якщо в ході спілкування потрібно підключити нових респондентів, то треба активувати опцію «Додати» з метою запрошення контактів.

Трансляція спікера при здійсненні групових відеодзвінків демонструється у всіх учасників бесіди. Крім того, при потребі кожна людина може закріпити відеоролик певного співрозмовника на екрані свого смартфона, відключити звук і подивитися, чи могли це зробити інші. Представники месенджера заявили, що розмови в режимі онлайн давно стали частиною життя будь-якої людини, особливо в період пандемії коронавируса нового типу Covid-19.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різні технології в Viber тепер дають можливість підтримувати зв’язок з друзями з інших населених пунктів і держав, а відеодзвінки дозволять бачити один одного і демонструвати ті ж емоції, що і при особистих зустрічах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.