Apple випустила набір інструментів для розробки менеджерів паролів

Безкоштовний набір інструментів Password Manager Resources був опублікований на GitHub.

Apple випустила набір інструментів для розробки менеджерів паролів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple випустила безкоштовний набір інструментів для розробників менеджерів паролів і інших додатків, що дозволяє генерувати надійні паролі.

Apple випустила набір інструментів для розробки менеджерів паролів

Набір інструментів Password Manager Resources був опублікований на GitHub на минулих вихідних. За словами фахівців Apple, він був випущений з метою вирішення давньої проблеми, що зачіпає програмні менеджери паролів для всіх платформ, в тому числі для macOS і iOS. Справа в тому, що, хоча паролі, які генеруються менеджерами унікальні і надійні, дуже часто вони несумісні з сайтами, для яких створені. Зіткнувшись з помилкою, користувачі змушені вигадувати пароль самостійно, і, як правило, він виявляється коротшим, слабшим і ненадійним.

Password Manager Resources містить список правил створення паролів для багатьох популярних сайтів. З його допомогою менеджери зможуть генерувати унікальні і надійні паролі, які при цьому будуть сумісними з сайтами, для яких створені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple також опублікувала список сайтів, де використовуються одні й ті ж облікові дані, з метою «зробити пропозиції щодо заповнення пароля більш ефективними». Також були опубліковані URL-адреси сайтів, куди в даний час переадресовуються користувачі для зміни пароля. Вони стануть в нагоді розробникам менеджерів паролів в разі виявлення слабких облікових даних. Розробники зможуть відразу переадресовувати користувачів на сторінку, де їм буде запропоновано поміняти пароль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.