Старі iPhone 5s і iPhone 6 почали працювати краще після поновлення

Прошивка iOS 12.4.7, що вийшла минулого тижня збільшила продуктивність і час автономної роботи iPhone 5s і iPhone 6. Про це повідомили користувачі пристроїв, а також підтвердили проведені порівняння з попередніми версіями iOS 12.

Старі iPhone 5s і iPhone 6 почали працювати краще після поновлення

Першими про покращення швидкості роботи і автономності iPhone 5s і iPhone 6 під керуванням iOS 12.4.7 повідомили користувачі. На ресурсі Reddit і форумі Apple з’явилися позитивні коментарі щодо нової прошивки. Користувачі відзначили, що час роботи без підзарядки підвищується незначно, тоді як швидкість – цілком відчутно.

Приріст в швидкості роботи і автономності підтвердили тестування iOS 12.4.7. Порівняння нової прошивки Apple з попередніми, проведене YouTube-блогером iAppleBytes, вказало на підвищення швидкості роботи iOS 12.4.7 при виконанні ряду завдань. Підвищення часу автономної роботи пристроїв під управлінням iOS 12.4.7 підтвердили тестування в бенчмарку Geekbench.

Apple продовжує регулярно оновлювати iPhone 5s, iPhone 6 та інші пристрої, які не отримали підтримку iOS 13. Після запуску iOS 13 у вересні 2019 року компанія випустила ряд технічних оновлень з виправленнями помилок і підвищеною стабільністю, призначені для старих пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.