Як налаштувати канали на телевізорі LG

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здавалося б телебачення втрачає свою популярність в житті людей. Адже все частіше ми дізнаємось новини з Інтернету, а не з випусків новин, дивимось фільми на ноутбуці, а не екрані телевізора, та й просто знаходимо альтернативні способи проведення вільного часу. Попри це, телевізор залишається невід’ємною частиною нашого життя.

Сучасні телевізори дивують своєю багатофункціональністю та якістю зображення. Як налаштувати телевізор та що потрібно знати, аби на повну насолодитись перевагами, розповімо у матеріалі.

Налаштування телевізора марки LG

Налаштування телевізора марки LG потребує 10-20 хвилин вашого часу. Для того, щоб успішно включити налаштування телевізора цього виробника, потрібно зробити кілька дій, а саме:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • натисніть на кнопку “Меню”;

  • оберіть в “Меню” “Опції”;

  • оберіть “Автоналаштування”;

  • далі — країну Фінляндія або Швеція;

  • джерело сигналу — “Кабель”;

  • натисніть на плашку “Цифрові”;

  • увімкніть“Пошук”.

Якщо ви користуєтесь телевізором LG та вирішили замінити аналогове телебачення на “цифру”, то слід розібратись з налаштуванням цифрового телебачення.

Спочатку варто дізнатись, чи вбудований у ваш телевізор цифровий тюнер. Щоб це зробити, потрібно визначити модель телевізора. Як правило, вона вказана на наклейці пристрою. Якщо ні, то перегляньте характеристики на офіційному сайті або в інтернет-магазинах.

На вкладці “Системи мовлення” можна подивитись наявність DVB-T2. Цей стандарт може бути зазначений в характеристиках або навпроти вказаної вкладки стоятиме позначка.

Як правило, в таких випадках існує два варіанти:

  • Якщо в телевізор вбудований цифровий тюнер, потрібно лише під’єднати антену та через меню налаштувати цифрові канали;

  • Якщо модель вашого телевізора немає вбудованого тюнера, потрібно купити приставку, яка прийматиме цифрові канали.

Кабельний сигнал від провайдера

Те, як налаштувати канали на телевізорі LG, залежить від сигналу, який ви плануєте сприймати. Кабельний та цифровий сигнал мало відрізняються в налаштуванні. Кабельний сигнал передається до телевізора по кабелю від провайдера, якого ви обираєте. Цифровий же дозволяє дивитися канали за допомогою антени, але вимагає безперебійної роботи тюнера DVB-T2.

Для того, щоб правильно налаштувати канали, необхідні пульт та сигнальний кабель. На пульті натисніть плашку “Settings” та перейдіть в меню налаштувань. Тоді відкрийте розділ “Канали”, натисніть “ОК”, далі “Автопошук” та знову “ОК”. Обираючи джерело вхідного сигналу поставте галочку біля “Антени” та “Кабельного ТБ”. Далі виберіть свого оператора. Наступним кроком відзначте типи каналів, які бажаєте дивитись та натисніть на плашку “Виконати”. Найчастіше користувачі вибирають цифрову якість телеканалів. Після цього натисніть опцію “Готово”.

Якщо налаштування телевізора LG викликатиме у вас труднощі, зверніться до спеціалістів Мережі Ланет. Ми з радістю та професійно допоможемо вирішити проблему або підкажемо, як налаштувати телевізор LG, щоб ви могли насолоджуватись всіма доступними перевагами. Для цього звертайтесь за вказаними контактами.

Центр обслуговування абонентів:

Сєвєродонецьк, пр. Гвардійський, 55

Контакти: info@lanet.ua

(0800) 60-12-12

https://www.lanet.ua/uk/tv/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.