Творці Playerunknown’s Battlegrounds звернулися до гравців на тлі шквалу критики на адресу проекту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Королівська битва Playerunknown’s Battlegrounds переживає не найкращі часи. Популярність проекту опускається до рекордно низьких значень, а користувачі критикують розробників і заявляють про те, що припиняють грати в PUBG.

Творці гри звернулися до аудиторії з відкритим листом.

Розробники заявили, що обізнані про проблеми з продуктивністю, вильоти і «фрізи», яких стало більше після січневого оновлення. Розробники «проводять багатопланові тести і аналізи, для виявлення і вирішення проблем, що викликають падіння продуктивності і збої гри», а також закликають користувачів повідомляти про такі проблеми службі підтримки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«На даний момент це є нашим головним пріоритетом, і ми дякуємо за терпіння тих з вас, хто зустрівся з даною проблемою»

Ще йде активна боротьба з читерами, і «відразу кілька внутрішніх команд і зовнішніх ресурсів працюють над пошуком нових рішень цієї проблеми».

Крім того, сервери PUBG піддаються періодичним DDoS-атакам, що негативно впливає на гру, і творці намагаються розібратися з цією неприємністю.

«Одна з наших основних цілей цього року – бути більш відкритими про те, над чим ми працюємо, тому ми хотіли поділитися з вами цим листом, щоб адресувати частину з найбільш помітних проблем, з якими вам довелося зіткнутися останнім часом. Будьте впевнені, ми продовжимо працювати над невирішеними проблемами і зробимо все можливе, щоб бути більш відкритими щодо вирішення цих тем в майбутньому»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.