Створюємо свій сайт — 6 основних етапів

Розпочинаючи бізнес, чимало підприємців потребують розробки власного сайту. Сьогодні це дуже ефективний механізм просування свого бренду, товарів та послуг на ринку, інформування потенційних покупців та партнерів про свою діяльність. А інтернет-магазин без сторінки в мережі взагалі не може функціонувати. Головне, щоб вона була сучасною, якісною, стильною та відповідала тематиці і діяльності компанії. Для цього працюють відповідні студії.

Сьогодні розробка сайтів в Чернівцях — популярна послуга, якою користуються і окремі замовники, і великі компанії. Не завжди інтернет-ресурс потрібен для продажу товарів. Часто створюють тематичні сторінки та форуми для обміну досвідом, спілкування, інформування тощо. В кожному випадку вони матимуть свою аудиторію та коло зацікавлених осіб.

Завдання сайту

Кожна сторінка в інтернеті має певну мету та призначення. Так і підприємство, замовляючи створення web-сайту, повинно чітко сформулювати головні цілі. Серед них можуть бути:

  • створення позитивного іміджу компанії;
  • просування певних продуктів та послуг цього бренду;
  • рекламування нових товарів;
  • безпосередній продаж продукції та інші.

Розробник сторінки має забезпечити її доступність, зрозумілість, простоту, відповідний дизайн. З клієнтом обговорюються ключові моменти — розташування обов’язкових елементів, бажані відтінки, важлива інформація, яка повинна бути розміщена.

Шукаючи розробника, варто скористатися сучасним сервісом пошуку актуальної інформації про підприємства міста — заходьте на List.in.ua та обирайте студії, які відповідатимуть вашим вимогам та побажанням. Завдяки зручному пошуку, відгукам користувачів, детальній інформації про ту чи іншу студію, ви зможете зробити власні висновки та замовити відповідні послуги.

етапи створення веб сайту

Основні етапи створення сайту:

  • Комплексний маркетинговий аналіз. Це дуже важливий етап, який дозволяє визначити цільову аудиторію, проаналізувати ресурси конкурентів, сформулювати основні напрямки розвитку сторінки в мережі.
  • Інформаційна складова — це необхідний контент для розміщення на сайті, що включає фотографії, загальні відомості про підприємство, текстові описи товарів та послуг, дані про знижки, акції, розпродажі та багато іншого. До виконання цього завдання варто поставитися дуже відповідально. Залежно від тематики можна доповнити сторінку цікавими фактами та дослідженнями у цій галузі, новинами та іншою актуальною інформацією. Варто передбачити й можливість для користувачів залишати відгуки.
  • Розробка структури — це творчий процес, особливий для кожного підприємства. Інформація відповідним чином структурується та групується відповідно до напрямку діяльності конкретного підприємства.
  • Підготовка макету сторінки — визначаються із розташуванням тих інформаційних та структурних блоків, які встановлені під час попередніх етапів. Виконується оформлення візуального дизайн-макету.
  • Проектування та створення інтерфейсу, розробка структурованої системи навігації, налаштування роботи сайту.
  • Кінцева оцінка — оцінюється зміст, структура, дизайн та інтерактивність сайту.

Довіривши розробку свого інтернет-ресурсу професіоналам, ви зможете отримати сучасний, якісний та ефективний продукт, який чітко виконуватиме поставлені задачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.