У PUBG з’явиться “Командний бій на смерть” 8 на 8 з новими картами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про додавання “командних боїв” у “дорослу” Playerunknown’s Battlegrounds ходили ще з кінця 2019 року. Тепер же розробники офіційно анонсували впровадження нового режиму.

Ще вчора професійний гравець в PUBG помітив, що в грі з’явилися “командні бої”. Виявилося, що розробники додали їх випадково, тому поквапились прибрати активність. Все ж інтернет запам’ятав помилку, а PUBG Corp. вирішила офіційно підтвердити плани.

“Командний бій на смерть” прийде в гру з патчем 6.2 і з’явиться в ротації Аркади. Битви будуть проходити між командами по вісім чоловік від першої особи. Гравці будуть вступати в бій з набором зброї з комплекту. Після смерті боєць відроджується протягом п’яти хвилин біля найближчих союзників, які не встигли вступити в бій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вбивства та допомога заповнюють шкалу посилення. Якщо персонаж не отримує шкоди протягом 5 секунд, він починає відновлювати здоров’я і втрачати накопичений заряд.

Раунд виграє команда, яка першою здійснить 50 вбивств, або набере більше вбивств за 10 хвилин. Для перемоги в матчі потрібно виграти 2 раунди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.