Нова Windows потрапила в руки перших користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на ринку можна зустріти багато різних операційних систем на будь-який смак і колір, проте якщо говорити про найпопулярнішою для ноутбуків, персональних комп’ютерів і моноблоків, то такий є Windows 10.

За більш ніж чотири з половиною роки перебування на ринку дана платформа виявилася встановлена на більш ніж 900 млн електронних пристроїв з різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи дуже дорогими, за які просять зовсім мало за сучасними мірками.

Проте, десята “вінда” ніколи не могла похвалитися високим рівнем захищеності, надійністю і вже тим більш стабільністю. З усім цим у даної платформи справи йдуть вкрай погано, і багато хто вже особисто у всьому цьому переконалися в повній мірі. І все це при тому, що ця ОС коштує грошей, причому далеко не найменших і скромних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На радість кожного, хто вже втомився від десятої «вінди», незабаром стане доступна абсолютно нова операційна система від Microsoft, поки її називають Windows 11. Як стало відомо, буквально днями партнери компанії і власні розробники американського бренду отримали доступною до тестової версії цієї платформи, а надали їм такий для того, щоб вони могли її в повній мірі протестувати до публічної презентації.

Ходять слуги про те, що новітня Windows 11 виявиться повністю безкоштовною, тобто простим користувачам не доведеться платити гроші за її ліцензійну версію, однак для доступу до всіх можливостей гроші все ж доведеться заплатити. Так, офісний пакет Office 365 буде платним, також як і просунуті версії різних сервісів, на зразок OneDrive. Платити за все це доведеться на постійній основі, оформивши підписку.

Як заявляють самі розробники, Windows 11 швидше, автономнее, стабільніше і простіше в розумінні, адже навіть весь її інтерфейс був створений заново, а всі стандартні додатки переробили в одному єдиному стилі.

Крім того, дуже багато уваги Microsoft у своїй новій ОС приділила питанням безпеки, тому користувачам доведеться видавати будь-якого ПО доступ до тих чи інших функцій. Це, в свою чергу, дозволить уникнути проникнення вірусів на електронний гаджет, що, в свою чергу, поліпшить користувальницький досвід, так як рівень захищеності зросте багаторазово.

Очікується, що реліз новітньої операційної системи відбудеться вже восени цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.