WhatsApp прощається з багатьма смартфонами на базі Android і iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступна інформація буде корисна тим, хто раніше використовує старі смартфони під управлінням операційних систем iOS і Android, при цьому продовжує використовувати сервіс обміну повідомленнями WhatsApp.

Популярна платформа обміну повідомленнями, яка належить компанії Facebook, відновила свою сторінку підтримки, повідомивши своїм користувача, що додаток більше не буде підтримуватися на смартфонах, працює під управлінням Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich), iOS 9 і більш старих версій даних операційних систем.

Як повідомляє Android Central, WhatsApp перестане працювати на перерахованих пристроях з 1 лютого 2020 року. Після цієї дати користувачі більше не зможуть реєструватися і використовувати існуючі облікові записи для використання WhatsApp.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сторінці підтримки також згадується таке: «Оскільки ми більше не займаємося активною розробкою для цих операційних систем, деякі функції можуть не працювати в будь-який час».

Також варто додати, що сьогодні, 31 грудня, користувачі Windows Phone втратили можливість використовувати WhatsApp. Якщо ви все ще користуєтеся Windows Phone, Microsoft офіційно рекомендує вам перейти на Android або iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.