Xiaomi зробила краудфандінг доступним для всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Youpin – це краудфандинговая платформа китайської компанії Xiaomi, на якій щотижня представляють унікальні продукти, що випускаються в Китаї.

Багато користувачі теж хотіли б підтримувати розробників на стадії фінансування, проте не мають такої можливості. Xiaomi знає про це, тому компанія зробила великий крок, щоб вивести краудфандинговую продукцію на міжнародний ринок.

Це було зроблено за допомогою запуску краудфандингової сторінки Xiaomi Youpin на вкрай популярною майданчику Indiegogo, яка доступна користувачам в усьому світі. Першими продуктами, які доступні бажаючим, стала бігова доріжка WalkingPad R1 Pro і зубна щітка Oclean X Sonic Toothbrush.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WakingPad R1 Pro — це оновлена версія розумною бігової доріжки WalkingPad Mini Walk, яка була вперше запущена в травні 2018 року. Продукт виявився популярним в Китаї і за його межами, де він став доступний через сторонні електронні інтернет-магазини, такі як GearBest. Ця модель підтримує режими бігу і ходьби. WalkingPad R1 Pro економить 90% простору в порівнянні з традиційною біговою доріжкою і може легко складатися. Портативна бігова доріжка доступна на Indiegogo за $429 з безкоштовною доставкою (10,1 тис грн).

Зубна щітка Oclean X Sonic Toothbrush пропонується за $55 також з безкоштовною доставкою (1,3 тис грн). Ця зубна щітка здатна контролювати тиск, який виявляється на зуби і ясна. Ця та інша інформація відображається на екрані, також можна виводити її на смартфон. Щітка підкаже, як змінити нахил кисті або голови для більш ефективного очищення.

Oclean X працює від батареї ємністю 800 мА•год, що дозволяє використовувати її до 20 днів. В комплект входять магнітна зарядна станція, яка дозволить повністю зарядити гаджет за 2 години. Щітка має 4 режими очищення: базовий, відбілюючий, масажний і для чутливих зубів / ясен. Корпус захищений згідно ступеня IPX7, маса дорівнює 99 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.