Прийшов кінець чвертьвікової традиції Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному сайті міжнародної виставки CES в Лас-Вегасі, яка в 2020 році пройде з 7 по 10 січня, з’явилося інтригуюче повідомлення. Як з’ясувалося, виступити на виставці зібралася компанія Apple.

Чому це така сенсація? Просто Apple офіційно не з’являлася на CES (Consumer Electronics Show, виставка споживчої електроніки) ось уже 27 років.

Виставка щорічно проводиться в січні в Лас-Вегасі. Останній раз Apple з’явилася на CES в 1992 році, коли презентувала свій не дуже вдалий продукт — кишеньковий комп’ютер Newton, так і не здобув успіху у публіки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Орієнтована на Apple виставка Macworld Expo часто перетиналася з CES по часу, а в 2007 році презентація першого оригінального iPhone вкрала багато уваги, на яку розраховували отримати організатори CES.

Проте, ось, на офіційній сторінці ces 2020 йдеться про запланований виступ офіційного представника Apple. На жаль, презентацією нових продуктів нас не потішать. Лише розкажуть про важливість безпеки та конфіденційності в мережі. Виступ називається «Конфіденційність — це право людини».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.