Готівковий кредит на вигідних умовах від Банку Кредит Дніпро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви плануєте оформити позику, вам необхідно знайти надійну фінансову установу, яка пропонує кредитні програми відповідно до ваших вимог. В першу чергу, мова йде про суму. Нерідко буває так, що громадяни повинні відмовлятися від пропозицій більшості банків, адже максимальний розмір позики виявляється недостатнім. Другий момент, який заслуговує уваги – умови кредитування. У різних фінінститутах вони відрізняються. І Банк Кредит Дніпро – один із представників ведучих установ України, де взяти кредит готівкою можна швидко і вигідно.

Переваги кредитних продуктів Банку Кредит Дніпро

Оформлюючи позику у БКД, ви отримуєте наступні переваги:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Великий вибір програм кредитування.
  • Широкий діапазон доступних сум.
  • Вигідні відсоткові ставки.
  • Великий строк оформлення позики.
  • Необхідність надання мінімального пакета документів.
  • Можливість оформлення заявки різними способами.
  • Оперативне прийняття рішення кредитними експертами.
  • Різні способи внесення грошей.
  • Можливість погасити заборгованість достроково.

У Банку Кредит Дніпро можна оформити позику на будь-які споживчі потреби: відпочинок, ремонт, придбання цінного майна тощо. Відповідно, діапазон доступних сум доволі широкий. Фінінститут пропонує готівкові кредити різних категорій: 3000 – 75 000, 75 000 – 500 000 гривень.

Реальні відсоткові ставки стартують з 62% річних. Такий показник є середнім по ринку. Оформити позику у БКД можна на строк від 12 до 60 місяців. Завдяки цьому ви можете обрати оптимальний строк кредитування, орієнтуючись на суму заборгованості та можливості свого бюджету.

Для отримання позики вам достатньо надати паспорт громадянина України та індивідуальний податковий номер. При цьому ви маєте бути повнолітньою та працевлаштованою людиною. Якщо сума кредиту понад 75 тис. грн., додатково доведеться надати довідку про доходи за останні півроку. Подати заявку можна у найближчому відділенні БКД, на офіційному сайті установи, за телефоном. Кредитні експерти розглянуть її протягом 1-3 робочих днів і повідомлять своє рішення у телефонному режимі.

Вносити гроші на рахунок ви можете різними способами: безготівковими переказами, через термінали самообслуговування, у касі відділення. Погасити заборгованість можна достроково. При цьому, на відміну від більшості конкурентів, БКД не нараховує додаткових комісій. Готівкова позика до 500 000 гривень на строк 1-5 років за реальною ставкою від 62% річних – оформлюйте у Банку Кредит Дніпро!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.