Xiaomi встановила абсолютний рекорд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулий місяць в Індії був заповнений святковими розпродажами в декількох інтернет-магазинах. Місцевий підрозділ Xiaomi підтвердив, що місяць завершився для компанії встановленням нового рекорду.

У період з 28 вересня по 29 жовтня цього року тільки в Індії було продано 12 мільйонів пристроїв, з яких смартфонів було 8,5 мільйона одиниць.

Рекордні продажі продемонструвала лінійка смартфона Redmi Note 7, яка розійшлася найбільшим тиражем. Продажі розумних телевізорів Xiaomi Mi TV перевищили 600 тисяч одиниць. Також було продано більше 3 мільйонів пристроїв екосистеми Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цей період телевізори Xiaomi були лідерами продажів Flipkart і Amazon India, а десятці найбільш продаваних смартфонів Amazon India було дев’ять моделей Xiaomi.

У порівнянні з торішнім показником продажу всіх пристроїв Xiaomi зросли на 40%. Продажі смартфонів також є рекордними, вони виросли за рік на 37%. Нічого подібного конкуренти з індустрії смартфонів раніше домогтися не могли. Продажі телевізорів зросли на 47%.

Counterpoint Research оголосила, що Xiaomi відвантажила більшість смартфонів в Індії в третьому кварталі 2019 року. В даний час бренд займає 26% ринку, за ним йдуть Samsung і Vivo з часткою ринку 20% і 17% відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.