У Call of Duty і PUBG з’явився несподіваний конкурент. Не так давно ми бачили таку графіку тільки на консолях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На мобільних пристроях продовжують з’являтися гри з дуже високою якістю графіки, які ще кілька років тому були можливі тільки на домашніх ігрових консолях або на ПК.

Особливою популярністю користуються шутери від першої особи, такі як PUBG і Call of Duty Mobile, яку завантажили понад 100 млн разів за перші тижні після виходу. Кілька днів тому була випущена нова гра зі знаменитої консольної серії Pro Evolutiobn Soccer. На мобільних пристроях гра вийшла під назвою eFootball PES 2020.

Як завжди, завантажити гру можна абсолютно безкоштовно (її розмір складає близько 1,5 ГБ) і провести в ній багато часу, не витративши ні копійки. Щоб почати грати, не потрібно створювати обліковий запис. Досить вибрати мову, регіон і якість графіки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

eFootball PES 2020 примітна тим, що в будь-якому матчі ви можете безпосередньо керувати футболістами, або виступати в якості тренера. На жаль, eFootball PES 2020 не дозволяє грати з друзями, що знаходяться в одній мережі Wi-Fi. В ігровому процесі є режим кампанії, де можна підписувати нових гравців і навіть тренерів, щоб вивести команду у чемпіони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.