Samsung перетворюється на Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, має своїх інформаторів у південнокорейської компанії Samsung.

Він регулярно розповідає про досягнення і промахи цього виробника, особливо приділяючи уваги підрозділу Samsung Display. Вчора він назвав головну помилку, яку зробив мобільний підрозділ Samsung цього року.

Нещодавно він підтвердив, що Samsung не випустить смартфон, фронтальна камера якого буде захована під поверхнею екрану в осяжному майбутньому. Зокрема зазначив, що подібні смартфони Samsung не з’являться ні в цьому році, ні в наступному.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конкретно інсайдер назвав флагманські моделі Samsung Galaxy S11 і Samsung Galaxy Fold 2, але це не означає, що подібна технологія дебютує в якомусь іншому смартфоні Samsung в наступному році.

Виходить, що Samsung не вчиться на своїх помилках. Поки конкуренти випускають інноваційні моделі, для яких Samsung поставляє екрани, південнокорейська компанія нікуди не поспішає. Вона все більше нагадує Apple. В тому, що китайці випустять такі смартфони в наступному році, ми не сумніваємося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.