Amazon привчить дітей читати

Компанія Amazon вчора представила не тільки бюджетний планшет All-New Fire HD 10, але і електронну книгу Kindle Kids Edition. З назви нескладно здогадатися, що новинка орієнтована на дітей. Судячи з усього, це перша подібна електронна книга на ринку.

Як і в інших дитячих пристроях Amazon, технічно перед нам звичайна модель Kindle. В даному випадку відмінності в основному програмні, хоча є ще одне поза ПЗ — комплектний чохол. Він може бути синього або рожевого кольору, а також є два варіанти з малюнками.

Що стосується ПЗ, тут є, наприклад, система заохочення, що полягає у видачі значків досягнень. Також є дитячі шпалери для робочого столу і словник у вигляді карток. А ще є фірмовий додаток для смартфона, де відображаються досягнення дитини.

Але у Kindle Kids Edition є ще одна особливість, яка робить цю версію істотно привабливіше звичайної навіть для дорослих. Справа в тому, що пристрій забезпечується дворічною гарантією worry-free, в рамках якої вам просто відремонтують або замінять пошкоджену умовно будь-яким способом книгу! Враховуючи певну крихкість екранів E Ink це шикарна пропозиція.

Найголовніше, що Kindle Kids Edition дорожче звичайної всього на 20 доларів, причому це за умови, що у звичайній Kindle буде реклама, а в дитячій версії її немає. Якщо ж купувати звичайну без реклами, то ціна буде рівно такою ж — 110 доларів (2 700 грн.). На закінчення можна сказати, що у Kindle Kids Edition ще й удвічі більше флеш-пам’яті (8 ГБ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.