Замініть Android на Windows!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На своєму недавньому заході Microsoft несподівано представила Surface Duo – складанний смартфон з двома екранами, що працює під управлінням Android.

Пізніше ми дізналися, що компанія ніколи не розглядала для цього пристрою ніяку іншу ОС, а про відродження Windows Phone можна забути.

Однак з цим незгодні деякі розробники, які вважають, що ринку потрібен Surface Duo з Windows 10X і емулюванням додатків Android. І ці розробники створили петицію на Change.org з відповідним закликом до Microsoft. Вони стверджують, що безліч розробників хочуть писати програми для Windows UWP, так як у свій час компанія робила ставку на цей напрямок, як на універсальне, обіцяючи, що подібне ПЗ працюватиме на пристроях різних форм-факторів, включаючи смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки петиція набрала трохи менше 1000 голосів. Як відомо, петиції на Change.org рідко коли на щось впливають, але Microsoft все ж може звернути увагу на прохання розробників. Щоправда, останні, ймовірно, не враховують розміри Surface Duo, які не дуже підходять для використання платформи рівня SQ1/ Snapdragon 8cx, а молодші рішення особливою продуктивністю в рамках Windows не виділяються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.