Huawei зможе допомогти тільки інший президент США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серпні цього року деякі американські компанії отримали 90-денну відстрочку на тимчасове ведення справ з китайської Huawei Technologies. Проте нинішній президент США Дональд Трамп (Donald Trump) налаштований дуже рішуче, він не збирається давати слабину.

Нагадаємо, нещодавно випущені смартфони Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro з коробки не мають додатків Google. І хоча їх можна завантажити, сам прецедент того, що вони не були встановлені на флагмани при виробництві, є дуже важливим.

Поточна 90-денна відстрочка діятиме до середини листопада. Президент США вже заявив, що не збирається надавати ще одну відстрочку. Коли вищезгаданий період закінчиться, будь-які відносини між американськими компаніями та Huawei будуть припинені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так буде в тому випадку, якщо Дональд Трамп знову буде обраний президентом. Вибори в цій країні призначені на 3 листопада 2020 року. Компанії Huawei явно не варто чекати підтримки від Трампа. Втім, ніхто точно не знає, якою може бути політика США при іншому президенті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.