На заздрість США Росія дала зелене світло для Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, США активно наполягають на тому, щоб якомога більше країн відмовилося від телекомунікаційного обладнання компанії Huawei. Частина країн підтримало США, а частина заявили, що будуть використовувати продукцію китайського гіганта, незважаючи на позицію штатів.

Як повідомляють джерела, на тлі всього цього Росія “розгорнула червону доріжку” для Huawei. Цього місяця Huawei розгорнула свою першу тестову мережу 5G в Москві спільно з оператором МТС. А до 2024 року, як повідомляється, мережа п’ятого покоління буде розгорнута у всіх великих містах країни.

Джерело стверджує, що Huawei є найбільшим інвестором російського ринку технологій. До того ж, як ми знаємо, Huawei є лідером російського ринку смартфонів, якщо рахувати разом з продажами Honor.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому аналітик Fitch Solutions стверджує, що Huawei зовсім не є лідером у процесі поширення мереж 5G в Росії, так як оператори співпрацюють одночасно з декількома постачальниками. Наприклад, оператор Tele2, який запустив тестову мережу в серпні, використовував обладнання Ericsson.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.