Співзасновник Alibaba: у майбутньому люди працюватимуть три дні на тиждень і чотири години на день

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через технологічний прогрес в майбутньому істотно змінитися графік роботи середньостатистичної людини. До такого висновку прийшов співзасновник Alibaba.

На Всесвітній конференції штучного інтелекту, що проходить у Шанхаї, Джек Ма, один із засновників Alibaba Group Holding Ltd, заявив, що незабаром люди будуть працювати набагато менше. На його думку, причиною цьому послужить технологічний процес.

Завдяки роботам люди в недалекому майбутньому зможуть витрачати на роботу близько 12 годин на тиждень. Пропрацювавши три дні по чотири години, людина зможе встигати все.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак для того, щоб такий трудовий режим став реальністю, за словами Ма, слід почати змінювати систему освіти. На його думку, вона зараз працює для промислового періоду, а не для високотехнологічного. У майбутньому люди повинні бути більш креативними, готувати до цього їх слід вже зараз, впевнений бізнесмен.

На одній сцені з Джеком Ма виступав також Ілон Маск. Мільярдера повністю погодився зі словами свого колеги. Маск додав, що теперішня освітня система – найгірша за всю історію, а лекції – невдалий винахід людства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.