Як знайти якісний дешевий хостинг?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сучасних реаліях кожен власник сайту хоче, щоб дані його проекту знаходились у перевіреному і надійному місці. Ринок хостингу представлений великою кількістю пропозицій, які відрізняються як ціновими факторами, так і факторами безпеки та надійності, проте далеко не всі пропозиції відповідають високим вимогам клієнтів. До того ж, ринок продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання: за останніх кілька років з’явилася досить велика кількість компаній, які пропонують свої послуги за невеликою ціною з метою закріпитися на ринку і не бути витісненими впливовішими конкурентами.

До того ж, навіть у найдосвідченіших клієнтів, у роботі з хостингом та власними сайтами, можуть виникнути проблеми, вирішення яких знайти одразу не вдається. Серед таких проблем часто виділяють перебої в роботі сервера/послуги, втрата частини даних в процесі роботи або ж перенесення сайту. І коли такі ситуації виникають, більшість хостингових провайдерів розводять руками, при цьому запевняючи, що це найкращий сервіс для цієї ціни, адже компанія тільки відкрилася і ще не всі аспекти роботи до кінця налагоджено. У зв’язку з цим, на ринку вигідно виділяється компанія HyperHost, яка вже 10 років надає послуги хостингу, зберігаючи ціни на рівні середніх на ринку.

Швидкість, простота і доступність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічна підтримка клієнтів, яка працює 24 години на добу 7 днів на тиждень; щоденне резервне копіювання файлів Ваших сайтів; абсолютно безкоштовне перенесення клієнтських сайтів; безкоштовний SSL-сертифікат і його налаштування; передові технології, які рухаються в ногу з часом; вибір панелі управління хостингом; підтримка все актуальних CMS і фреймворків – це зовсім не повний список переваг, які характеризують компанію HyperHost як одного з лідерів на ринку хостингу.

Найкращі тарифи за доступними цінами

Якісний віртуальний хостинг від HyperHost надасть можливість розвиватися будь-якому сайту за мінімальних витрат на його утримання. До того ж, компанія надає свої послуги із застосуванням тільки якісного ліцензованого обладнання. HyperHost пропонує на вибір користувача велику кількість різноманітних за типом та призначенням тарифних планів, серед яких: послуги віртуального хостингу, безлімітного хостингу для сайтів, послуги оренди віртуальних серверів VPS і VDS, послуги реселлінга для хостерів-початківців та оренда фізичних серверів для масштабних проектів. Також для клієнтів доступні супутні послуги, такі як CDN-кешування сайтів для їх прискорення і швидкого відображення в будь-якій точці світу та SSL для того, щоб Ваші сайти захищені, а підключення до них було безпечніше.

Ще вагаєтесь? Тоді тільки для відвідувачів даного сайту компанія надає промо-код, співзвучний з його назвою. Вказуй при замовленні віртуального хостингу та VPS/VDS промо-код itechua та отримуй гарантовану знижку у 20%. Переходь у Гіпер та переконайся у всіх перевагах особисто!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.