Sony збирається випустити футболки з кондиціонером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony взялася допомогти всім, хто втомився боротися зі спекою власними силами. В рамках програми First Flight організований збір коштів на випуск кондиціонера Reon Pocket, який вставляється в кишеню у футболці. Пристрій розмірами 116 х 54 х 20 мм і масою 85 г, який знаходиться біля основи шиї, використовує ефект Пельтьє, тому його можна використовувати як для охолодження, так і для обігріву.

Як стверджується, в ході тестування було продемонстровано, що кондиціонер здатний знизити температуру 30°С до 23°С або підняти з 31,5°С до 39,8°С. Наочно область дії пристрою видно на знімках з тепловізора.

Регулювати температуру пропонується за допомогою мобільного додатку, але в перспективі запланована реалізація автоматичного режиму з допомогою оновлень. Для зв’язку зі смартфоном використовується Bluetooth 5.0. За словами Sony, однієї зарядки акумулятора вистачає Reon Pocket на 24 роботи. Сама зарядка від порту USB-C займає дві години.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коштує Кондиціонер близько 120 доларів (3 050 грн.). Проект вже профінансований (на момент підготовки новини — на 104%), але поставки почнуться тільки в березні майбутнього року. І тільки в Японії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.