Що таке діаграма Ганта?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато людей ніколи не чули про Ганта. Простіше кажучи, діаграма Ганта – це візуальне уявлення завдань, запланованих з плином часу. Діаграми Ганта використовуються для планування проектів всіх розмірів, і вони являють собою корисний спосіб показати, яку роботу планується виконати в певний день. Вони також допомагають вам переглядати дати початку і закінчення проекту в одному простому поданні. Рекомендуєм всім сайт bitrix24 це діаграма Ганта онлайн.

На діаграмі Ганта ви можете легко побачити:

– Дата початку проекту
– Які завдання проекту
– Хто працює над кожним завданням
– Коли завдання починаються і закінчуються
– Скільки часу займе кожне завдання
– Як завдання групуються, перекриваються і зв’язуються один з одним
– Дата закінчення проекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Люди звикли планувати на папері (уявіть собі!) Або з кольоровими блоками. Магнітні блоки і Legos ™ стали популярним інструментом планування Ганта до появи програмного забезпечення для діаграм Ганта, і є навіть виставки, присвячені еволюції Ганта з плином часу.

Сьогодні більшість діаграм Ганта створюються в Excel або за допомогою програмного забезпечення для управління проектами, яке іноді називають програмним забезпеченням Ганта.

 

Переваги програмного забезпечення онлайн-діаграми Ганта

Багато людей звикли створювати списки завдань в Excel або інших інструментах для роботи з електронними таблицями. Можливо, вони створили просту діаграму Ганта, як ми запропонували в цьому безкоштовному шаблоні. Це прекрасно працює, коли ви створюєте список речей для перегляду однією людиною. Якщо ви захочете додати більше людей в цю вправу, то створити діаграму Ганта онлайн стане набагато простіше. Завдання оновлюються щоразу, коли хто-небудь змінює свій% виконання, додає коментар чи прикріплює файл в режимі реального часу.

Використання діаграм Ганта, як ви можете бачити по кількості команд і ролей, які можуть отримати вигоду з використання діаграм Ганта, дуже багато. Тут тільки кілька:

– План і графік проектів
– План і графік завдань
– Планування і планування задач для декількох проектів
– Перегляд завдань з плином часу
– План у спринтах
– Колективне співробітництво
– Планування роботи команд
– Визначення запланованих і фактичних термінів проекту

Багато менеджерів проектів традиційно використовували локальні настільні програми, такі як Microsoft Project – і багато хто з них все ще. Але сьогодні, програмне забезпечення діаграми Ганта перейшло в Інтернет, дозволяючи кожному створити спільні і спільні діаграми Ганта і плани проектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.