5 переваг 1С онлайн, про які ви не знали

Згодом, кожна організація приходить до питання покупки 1С. Це відбувається тоді, коли облік в Excel стає скрутним і простенькі програми для обліку більше не відповідають на зростаючі потреби бізнесу.

Саме в цей момент більшості власникам компаній потрібно вирішити головну проблему як рухатися далі.

Тепер у вас є можливість використовувати 1С, не купуючи її. Розглянемо докладно всі переваги цього рішення:

№1 Максимум можливостей в початку вашого бізнесу

Щоб використовувати професійні бізнес-інструменти необов’язково нести відчутні витрати. Вибираючи 1С онлайн, в першу чергу, ви отримуєте ту ж конфігурацію 1С. Вибираючи конфігурацію для свого бізнесу, не зупиняйтеся на стандартному рішенні 1С: Бухгалтерії. Ми рекомендуємо компанію https://rentsoft.ua/ru/

Для того щоб максимально забезпечити свій бізнес-перспективами, краще використовувати 1С: Управління виробничим підприємством. Саме ця конфігурація дозволяє скористатися всіма перевагами відразу з можливістю легко перемикати інтерфейси, вирішуючи всі завдання окремо: вести бухгалтерський, виробничий і складський облік, управляти торгівлею замовленнями, поставками і нараховувати зарплату.


№2 Використання 1С онлайн дешевше в порівнянні з її звичайною купівлею

Якщо порівняти вартість використання 1С через інтернет в порівнянні з її настановної версією різниця стає очевидною. З огляду на той факт, що вам не потрібно купувати ліцензію для серверного ПО і устаткування, саму програму 1С, а також ліцензії для кожного користувача, ви економите до 70%.

Всі ці витрати компанія Рентсофт бере на себе, надаючи вам готове до роботи рішення.


№3 Масштабованість. Рішення складних завдань декількома кліками

Одне з найважливіших переваг 1С онлайн це масштабованість. Ніщо не стоїть на місці. Згодом ваш бізнес теж буде змінюватися, рости і розвиватися. Тому на самому початку вам слід подумати про те, наскільки обрана вами 1С з доступом через інтернет дозволяє швидко пристосовуватися до умов, що змінюються.

Для того щоб ваш бізнес розвивався вам буде потрібно врахувати можливість розширення, а також добре б мати можливість додавати і видаляти користувачів декількома кліками. При цьому оплачуючи тільки за активних користувачів. Це особливо вигідно, якщо у вас сезонний бізнес, а також заощадить ваші кошти в сезон відпусток.


№4 Безпека гарантована сучасними технологіями

Крім фінансових вигод і функціональних переваг, слід також відзначити безпеку роботи в 1С через інтернет.

Щоб забезпечити максимально безпечний доступ, ваші дані повинні бути захищені апаратним фаєрволом, а також передаватися в зашифрованому вигляді. Крім цього, має проводитися автоматичне щоденне резервне копіювання бази вашого підприємства, що дозволить значно скоротити ризик втрати важливої ​​інформації.


№5 Доступ через інтернет для будь-якої кількості користувачів

Навіть якщо ви будете у відпустці або дорозі, ви зможете керувати вашим бізнесом. Все що вам потрібно це доступ в інтернет.

Варто зазначити, що використання 1С через інтернет замість локально встановленого аналога дозволяє працювати вашим співробітникам незалежно від того де вони знаходяться. Це забезпечується високопродуктивними серверами, що гарантує комфортну роботу.

Тепер все склади, магазини і офіси працюватимуть чітко і злагоджено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2 КОМЕНТАРІ

    • Заборонили лише назву 1С:Підприємство, саму ж програму ніхто не міг заборонити, бо на ній працює близько 70% відсотків підприємств України, в тому числі й ті, хто її заборонив) Зараз всі компанії, які займаються впровадженням 1С:Підприємство на території України входять в Спілку Автоматизаторів Бізнес і реалізують програмні продукти 1С під назвою 1С:Підприємство та BAS, не використовуючи старих логотипів та не порушуючи Закону України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я