Apple не буде уникати «дорослого» контенту в сервісі Apple TV+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Восени компанія Apple повинна запустити сервіс Apple TV+, в якому, в тому числі, будуть численні серіали і шоу, зняті безпосередньо купертинським гігантом.

Раніше в мережі з’являлася інформація про те, що Тім Кук нібито наполіг на відсутності в оригінальних проектах Apple зайвого насильства, жорстокості та іншого подібного.

Однак тепер цю інформацію спростували. Старший віце-президент Apple Едді Кью (Eddy Cue) заявив, що ні він, ні Тім Кук ніколи не втручалися в процес створення відеоконтенту для Apple TV+. У тому числі Кью зазначив, що Apple не буде уникати зрілого контенту. Правда, наскільки «дорослими» можуть бути серіали Apple, поки можна лише гадати. Зокрема, проект про репера Dr. Dre свого часу скасували нібито саме через велику кількість сексу і насильства в сценарії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли журналіст джерела попросив Кью привести в приклад хоча б один проект Apple, який не підійде для перегляду всією сім’єю, включаючи дітей, віце-президент купертинского гіганта привів у приклад серіал The Morning Show за участю Дженніфер Еністон (Jennifer Aniston) і Різ Уізерспун (Reese Witherspoon), який повинен вийти одним з перших. Кью заявив, що цей серіал не підійде для перегляду «восьмирічною дитиною», але не уточнив, що саме так буде невідповідного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.