Екранів для нових iPhone може не вистачити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє Reuters, 4 липня Японія планує посилити обмеження на експорт в Південну Корею високотехнологічних матеріалів, використовуваних при виробництві комплектуючих для смартфонів.

Йдеться про фторований поліімід, який використовується у виробництві дисплеїв для смартфонів, а також резистів і фтористого водню, що застосовуються на виробництві чіпів.

Японським експортерам тепер доведеться щоразу подавати заявку, щоб отримати дозвіл на постачання цих матеріалів в Південну Корею, у зв’язку з чим процес експорту збільшиться на 90 днів. Варто додати, що Японія поставляє 90% фторованого полііміду в усьому світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це означає, що корейські компанії, включаючи Samsung, можуть постраждати від нових обмежень. Аналітики вже спрогнозували, що дане рішення може викликати затримки в поставках екранів для нових смартфонів iPhone. Очевидно, що Samsung Display, зіткнувшись з нестачею матеріалів, буде спочатку намагатися забезпечити екранами материнську компанію, а потім виконувати умови контрактів з партнерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.