Калькулятор Windows 10 перенесли на Android, iOS і Web

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Uno Platform скористалися цим, щоб зробити добре відомий усім калькулятор Windows доступним і на інших платформах. Власне, завдяки зусиллям розробників один з найбільш функціональних і зручних калькуляторів тепер доступний не тільки на комп’ютерах з Windows, але і у вигляді веб-версії, а також на мобільних пристроях під управлінням ОС Android і iOS, пише ITsider.

Платформа Uno призначена для створення мобільних, настільних і WebAssembly програм на мовах програмування C# і XAML. Статтю з усіма подробицями того, як проходило портування калькулятора Windows, ви можете знайти за посиланням на джерело.

Ми ж відзначимо, що версія калькулятора Windows від Uno Platform є точною копією оригіналу. Поки Uno Calculator – саме так називається порт обумовленого додатку – знаходиться на стадії розробки і може працювати нестабільно. Веб-версія порту калькулятора Windows доступна за цією адресою, а додатки для iOS і Android можна завантажити з офіційних магазинів App Store і Google Play Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.