IPhone Xs Max – смартфон з великим дисплеєм від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone Xs Max можна назвати кращою моделлю 2018 року в колекції Apple. А в якості основної фішки потужного смартфона слід відзначити безрамкову конструкцію широко-діагонального екрану. До того ж, iPhone Xs Max є найбільшим смартфоном (з великою діагоналлю екрану), в порівнянні з іншими гаджетами від виробника Apple. Але ми можемо рекомендувати і звичайну версію iPhone XS. При 157,577,47,7 мм показниках габариту, важить гаджет всього 208 г. Обидва смартфона ви можете купити в магазині Apple Room у Львові і інших містах. Apple Room – Магазин і сервісний центр оригінальної техніки Apple у Львові.

Смартфон оснащений 2 слотом для установки сім-карт, а один з них призначений для вставки e-SIM. З комплектації гаджета виключений слот для читання пам’ятної карти, але 512 (256) гігабайтної пам’яті цілком достатньо для зберігання величезної колекції мультимедіа файлів.

Super AMOLED дисплей, з унікальним дизайном безрамкового стилю, має 2688х1242 точок, а розмір діагоналі монітора 6.5 (HDR10 + Dolby Vision).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основні показники гаджета

Найпотужніший гаджет від всесвітньо-відомого бренду Apple, функціонує на основі операційної системи iOS 12. Також в ньому встановлений процесор Apple A12 Bionic, який підтримує 6 ядер. Функція графічного контролера виконується 4-ядерним GPU Aplle. Об’єм оперативної пам’яті 4 Гб. Потужність незнімного акумулятора 3174 мАг. А розблокування сенсора відбувається за допомогою функції розпізнавання обличчя. При цьому інтенсивність функції з розпізнавання особи збільшена.

Гаджет має назву «царський» не тільки через особливу комплектації внутрішніх деталей, але і завдяки, золотистому відтінку корпусу. Корпусна конструкція смартфона має захист класу IP68 і розроблена з використанням загартованого скла. Міцне скло забезпечує захист від пилу і вологи, які можуть негативно впливати на роботу гаджета. Присутність захисного покриву марки IP68 створює можливість користуватися смартфоном навіть під проливними дощами.

Установка камери з подвійним об’єктивом в 12/12 Мп співвідношенні, збільшує ефективність фотозйомок. Також подвійна камера оснащена функцією автоматичного фокусування і підтримує показник світлосили F / 1.8 і F / 2.4. За допомогою айфона можна знімати дивовижне селфі, до того ж, за допомогою модифікованої камери є можливість змінювати налаштування різкості знімків навіть після зйомок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.