Повнопривідний позашляховик-конструктор Xiaomi може управлятися зі смартфону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi через свій підрозділ Mitu представила іграшковий повнопривідний позашляховик-конструктор MITU Smart Building Block, який пропонується за ціною близько 86 доларів (2 300 грн.). Інший варіант назви — Xiaomi Mi Rabbit Building Block.

Це дійсно повноцінний конструктор, який включає більше 1000 деталей, при цьому машинкою можна управляти дистанційно за допомогою смартфона або планшета. В оснащення входять великі гумові шини діаметром 105 мм, щоб позашляховик міг переміщатися по будь-якій місцевості.

Для поглинання енергії від ударів і вібрації при русі по ямах і нерівним дорожнім покриттям машинка оснащена незалежною підвіскою. Позашляховик-конструктор MITU Smart Building Block отримав два невеликих двигуна, максимальний крутний момент яких становить 430 мН·м, що дозволяє джипу підніматися на гірки з кутом до 30°.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він також оснащений високоточним рульовим пристроєм, що дозволяє регулювати поворот з точністю до 1°. Машина оснащена вбудованим акумулятором ємністю 650 мА•год, для підзарядки використовується роз’єм USB-C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.