VPS-хостинг: важливі критерії вибору платформи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Придбання VPS-серверів стало звичним явищем в інтернет-підприємництві. Це оптимальне рішення, яке дозволило відмовитись від пошуку компромісів між дешевим віртуальним хостингом і швидким, але відносно дорогим виділеним сервером. Необхідно лише обрати надійного провайдера, що використовує найефективніші технології. Перейдить за посиланням https://www.ukraine.com.ua/vps/ – на сторінці є вся інформація про переваги VPS-сервера від хостингу Ukraine.

Але клієнтам важливо знати про технології віртуалізації. Пропонуємо до вашої уваги інформацію, що дозволить зробити усвідомлений вибір.

 

Платформи для VPS-хостингу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OpenVZ використовує загальне ядро для роботи з віртуальними контейнерами. Ресурси сервера-носія поділяються в залежності від обмежень тарифного плану. Пріоритет в обробці даних надається клієнтам з вищим тарифним планом.

Технологія XEN пропонує повну віртуалізацію. В кожного користувача є власне ядро та ізольоване оточення. Технологія дозволяє максимально наблизити віртуальний сервер до показників виділеного. Користувач отримує значно ширші можливості для налаштувань. Існує єдиний недолік. На кожен сервер виділяється і закріплюється певний ресурс. Вартість цієї технології дещо вища.

 

Особливості вибору різновиду VPS-хостингу
Важливо визначитися з потребами і особливостями ресурсу. Відповіді на головні питання дозволяють обрати кращі рішення:

  • Статичний сайт. Для стабільної роботи достатньо мінімального тарифу. Якщо ви плануєте активно працювати з поштою, краще надати перевагу технології XEN.
  • Динамічний сайт. Вибір залежить від очікуваної кількості відвідувачів. Робота з базами даних потребує використання XEN. Для звичайних скриптів достатньо потужності технології OpenVZ.
  • Блог. Якщо ви розраховуєте на значне і нерівномірне збільшення аудиторії, краще обрати OpenVZ. Стабільна чисельність відвідувачів дозволяє використовувати XEN.
  • Інтернет-магазин. Технологія OpenVZ рекомендована лише в випадку незначної чисельності клієнтів. Такі перспективи характерні для специфічних товарів, що не користуються високим попитом.
  • Форум. Для такого ресурсу необхідно обрати технологію XEN.
  • Самописні та модифіковані скрипти. Стабільність платформи XEN забезпечить необхідний ресурс для тестування сайту і використання будь-якого програмного забезпечення.

Можна зробити висновок, що найважливішим критерієм вибору платформи є відвідуваність ресурсу. Допомога фахівців допоможе врахувати всі нюанси і уникнути прикрих помилок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.