У Великобританії скасували попередні замовлення на Huawei Mate 20X 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уряд США за останні кілька днів додав велику кількість проблем китайському виробнику Huawei. Багато компаній були змушені припинити відносини з Huawei.

Цього разу мова йде про британських операторів мобільного зв’язку EE і Vodafone. Згідно з початковим планом, смартфон Huawei Mate 20X 5G повинен був надійти в продаж на території Великобританії в кінці травня. Це один з перших смартфонів у світі, який підтримує мережі п’ятого покоління, а також перший 5G-смартфон компанії Huawei, доступний для придбання.

Однак прийом попередніх замовлень на Huawei Mate 20X 5G у Великобританії був зупинений. Представник Vodafone підтвердив, що попередні замовлення на Huawei Mate 20X 5G зараз не приймаються. Згідно з повідомленнями ЗМІ, причиною того, що британський оператор призупинив передплату Huawei Mate 20Х 5G, є те, що Huawei більше не зможе отримати повну версію Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Huawei вже підтвердила, що компанія розробляє власну операційну систему. Виконавчий директор Huawei Devices Юй Чэндун (Yu Chengdong) заявив, що Huawei випустить свою власну операційну систему восени 2019 або навесні наступного року. Повідомляється, що нова ОС буде призначена для смартфонів, комп’ютерів, планшетів, телевізорів і автомобілів, а головне, що вона буде сумісна з додатками Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.