Sony сама зніматиме фільми за мотивами хітів PlayStation

Компанія Sony вирішила не чекати, коли великі голлівудські студії звернуть увагу на її знамениті ігрові всесвіти і запустять у виробництво відповідні фільми і серіали.

На цьому тижні було оголошено про створення кіностудії PlayStation Productions, яка буде займатися виробництвом фільмів і серіалів, заснованих на популярних ігрових інтелектуальних власностях Sony. Остання допомагатиме в дистрибуції нового контенту. Фахівці вважають, що тим самим Sony має намір показати, скільки можливостей Голлівуд втратив за цей час.

В останні роки нинішні співробітники PlayStation Productions уважно стежили за вкрай успішним підходом, який використовувався для кіноадаптаций всесвіту Marvel, набираючись досвіду і отримуючи найкраще враження про те, як працює індустрія. Адже хто, як не працівники Sony і підрозділи PlayStation краще знають ігрові світи, а також те, що обожнюють шанувальники. Ось в Sony і вирішили почати знімати відповідні фільми за допомогою своїх же людей.

Найголовніше полягає в тому, що PlayStation Productions вже запустила у виробництво кілька проектів, хоча конкретні назви не уточнюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.