Xiaomi може вийти на ринок електронних сигарет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi має велику виробничу гаму, і навіть намагається її постійно розширювати. Приміром, декілька днів тому в китайських ЗМІ з’явилися чутки про вихід Xiaomi на ринок моніторів, і ось новий слух: на цей раз компанії приписують вихід на ринок електронних сигарет.

Схема тут буде така ж, як і з більшістю рішень розумного будинку: безпосередньо розробкою і виробництвом електронних сигарет займеться стороння компанія, а за дистрибуцію на своїх платформах буде відповідати Xiaomi. Виробництво приписують фірмі з цікавою назвою Konjac Technology, причому тому є пояснення. Справа в тому, що засновником Konjac Technology виступив Чжун Юфей (Zhong Yufei) – працював менеджером в підрозділі мобільних телефонів Xiaomi під безпосереднім початком глави фірми Лея Цзуня (Lei Jun).

Інший факт, який свідчить на користь виходу Xiaomi на ринок електронних сигарет, полягає в тому, що Чжуну Юфэю належить 80% акцій Konjac Technology, в той час як ще 10% – фонду Tianjin Jinmi Investment Partnership, який… є підприємством, що інвестують в багато фірм «еко-ланцюга» Xiaomi. Безпосередніми бенефіціарами Tianjin Jinmi Investment числяться… Лей Цзунь і Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом, не треба бути Нострадамусом, щоб зв’язати всі факти воєдино і зробити відповідні висновки. За попередніми даними, електронні сигарети Xiaomi будуть продаватися під брендом Taki (він вже зареєстрований), розробка пристрою (або пристроїв) повинна завершитися в першій половині поточного року. Часу лишилося зовсім небагато, так що готовий продукт може бути представлений вже в кінці червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.