Хостинг AvaHost.UA підвищує виплати в партнерській програмі до 40%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хостинг компанія AvaHost.UA істотно поліпшила умови своєї партнерської програми як для поточних так і для нових партнерів. Головна перевага оновленої партнерської програми – довічна оплата 40% від всіх платежів клієнтів. Тобто якщо партнер привертає нового клієнта на хостинг, то 40% від кожної оплати залученого клієнта – це дохід партнера.

Особливості оновленої партнерської програми

Як бонус – все нові партнери отримають на свій баланс 10 $. Їх можна буде вивести з першої виплатою за залучених клієнтів. Тим, хто зможе залучати велику кількість клієнтів (кілька десятків на місяць), а також іншим IT компаніям – можуть бути запропоновані поліпшені умови і розширене партнерство з хостингом.
Всі питання і пропозиції ви можете обговорити з менеджером програми, його контакти вказані на сторінці реєстрації. Аваха підтримує безліч платіжних систем. Виплати здійснюються раз на місяць по Webmoney, Приват24, Yandex.Money, PayPal, Банківський переказ. (Без бюрократії, паперових договорів і утримань з вас сум для податкової, як роблять деякі хостинги.)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як скористатися партнерською програмою

Після простий і швидкої реєстрації – користувач отримає особисту посилання на наш сайт, а також особливий особистий купон на знижку. Отриману посилання і купон на знижку можна розмістити всюди, де їх можуть побачити потенційні клієнти (в соціальних мережах, в форумах, особистому сайті або блозі, в коментарях до відеороликами і т.д.)

Користувач, який перейде на сайт за цим посиланням (або скористається вашим зниженими купоном) і замовить хостинг, принесе прибуток тому, кому належить посилання. Мова йде про 40% від загальної суми, яку новий клієнт заплатить за хостинг.

«Наші топ партнери, приватні особи, заробляють по 400 $ -600 $ в місяць. Більша кількість невеликих партнерів, які залучили по 3-10 клієнтів. Їхній заробіток поки не такий високий, але й не вимагав нічого більшого, ніж написати пост про нас в соціальних мережах … Є і корпоративні партнери, компанії, які інтегрували наші послуги в свої продукти. Вони отримують відчутну додатковий прибуток при продажу своїх основних продуктів. »

Почему мы рекомендуем AvaHost.ua

Важливим критерієм є надійність провайдера, яка визначається тривалістю його роботи на даному ринку послуг. У такого хостера сайт буде давати найбільшу віддачу. Досвідчений провайдер AvaHost має у своєму розпорядженні потужні сервери з встановленим сучасним ПО, що підтримує PHP, MySQL. Повноцінна функціональність сервісу дозволяє вирішувати необхідні завдання. При цьому забезпечується моментальний доступ до сайтів, що є важливою умовою для розвитку бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.