Apple вела переговори про постачання модемів 5G з Samsung, Intel і MediaTek, але не з Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung вже представила смартфон з підтримкою мереж 5G. У червні очікується вихід смартфона Huawei з підтримкою мереж 5G. Очікується, що наприклад Samsung і Huawei підуть інші виробники. Але не Apple. У компанії Apple немає своїх модемів 5G і купити їх нема в кого.

Вчора генеральний директор Huawei заявив, що компанія готова продавати Apple модеми 5G, що могло підбадьорити прихильників продукції Apple і породити припущення, що переговори про постачання вже йдуть. Однак сьогодні китайський виробник розвіяв ці припущення: голова правління Huawei заявив, що компанія не вела переговори з Apple про поставки модемів 5G.

Компанія Intel, яку вважають єдиним можливим постачальником модемів 5G для смартфонів Apple iPhone, заявила, що її модеми 5G з’являться в смартфонах не раніше 2020 року. Це означає, що Apple відстане від конкурентів не менше, ніж на рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З розгортанням мереж 5G і випуском моделей, що підтримують нову технологію, представники галузі пов’язують надії на пожвавлення ринку смартфонів, який останнім часом почав скорочуватися.

З матеріалів, поданих до суду, що розглядає спір між Apple і Qualcomm, відомо, що компанія Apple сподівалася додати підтримку 5G в смартфони iPhone в цьому році. З цією метою вона вела переговори про постачання модемів з Samsung, Intel і MediaTek.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.