Google Camera отримала Dark Mode та інші поліпшення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила оновлення за версією 6.2 для свого додатку Google Camera, після установки якого користувачі отримують повноцінний нічний режим та інші поліпшення.

Додаток автоматично буде переходити в нічний режим, коли включений режим економії заряду акумулятора. В описі оновлення говориться, що нововведення працює з бета-версією Android Q.

У багатьох користувачів Google Camera виникне цілком резонне питання, навіщо додаткам нічний режим, якщо фон за замовчуванням і так темний. Однак досить перейти в налаштування Google Camera, щоб побачити білий фон. Після установки оновлення Dark Mode працює у всіх розділах Google Camera.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одну зміну можна побачити при переході між режимами камери, відео, портрета і панорами в додатку. Раніше, наприклад, коли користувач перемикався між камерою і відео, він бачив чорний екран зі значком обраного режиму в середині. У версії 6.2 при перемиканні між режимами екран більше не стає чорним, замість цього показується те, що потрапляє в об’єктив камери. Також доданий ефект збільшення і зменшення масштабу. І є одна зміна: коли для фронтальної камери включений спалах, на дисплеї з’являється відповідний значок.

У даний момент оновлення поширюється через магазин Google Play для смартфонів сімейства Pixel, однак найближчим часом ентузіасти напевно випустять спеціальні збірки, призначені для самих різних смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.