Представлений ігровий сервіс від Apple Arcade з підпискою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple анонсувала новий ігровий сервіс Apple Arcade. Як і очікувалося, це буде свого роду «Netflix для ігор». Заплативши певну суму в місяць, користувачі отримують доступ до ігор з каталогу сервісу.

Apple підкреслила, що ігри в apple Arcade будуть унікальними, абсолютно новими і недоступними ні на одній іншій мобільній платформі і ні по одній іншій підписці. В іграх з Apple Arcade немає реклами і вбудованих покупок, всі функції і контент доступні відразу, за оновлення не доведеться доплачувати окремо. Можна буде грати без підключення до мережі. У багатьох передбачена підтримка ігрових контролерів.

Ігри Apple Arcade будуть доступні на iPhone, iPad, Mac і Apple TV. Якщо призупинити гру на одному пристрої, продовжити можна буде на іншому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс Apple Arcade стане доступний восени 2019 року у вигляді нової вкладки в магазині додатків App Store на iOS, macOS і tvOS більш ніж в 150 країнах.

На момент запуску, в сервісі будуть представлені ігри таких розробників, як Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, LEGO, Mistwalker Corporation, SEGA, Snowman, ustwo games і багатьох інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.