Samsung очолює ринок професійних дисплеїв протягом 10 років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У свіжому звіті дослідницької компанії IHS Markit йдеться про те, що компанія Samsung Electronics протягом 10 років утримує лідируючу позицію на ринку професійних дисплеїв за обсягами продажів. Компанія очолила галузь в 2009 році.

“Інноваційні рішення Samsung постійно розширюють межі можливого. Рейтинги IHS підтверджують багаторічну відданість Samsung справі: ми пропонуємо нашим партнерам інструменти для надання споживачам самих реалістичних і захоплюючих вражень від перегляду контенту. Samsung продовжить бути форвардом галузі, адаптуючись до мінливих потреб і відкриваючи нові можливості на ринку професійних дисплеїв”, – Сік Кім Кі (Seog-gi Kim), виконавчий віце-президент підрозділу Visual Displays в Samsung Electronics.

Згідно зі свіжим дослідженням IHS Technology, на частку Samsung за підсумками 2018 року припадало 25,8% світового ринку продажів професійних дисплеїв. Споживчі телевізори, а також телевізори для сфери гостинності та Commercial Lite, не були включені в дослідження.

Samsung пропонує професійні дисплеї і розумні вивіски для різних сфер, в тому числі роздрібної торгівлі, ресторанів швидкого харчування, аеропортів, зовнішньої реклами, корпоративної галузі, освіти, розваг, готельної галузі та громадського транспорту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.