Колишній головний спеціаліст AMD з графічних рішень розкрив причину свого переходу в Intel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці 2017 року компанію AMD покинув на той момент її головний спеціаліст з графічних рішень Раджа Кодурі (Raja Koduri). Трохи пізніше стало ясно, що він пішов в Intel. Крім того, вже в 2018 році в Intel з Tesla перейшов і Джим Келлер (Jim Keller), який раніше очолював у AMD розробку процесорної архітектури Zen.

І лише зараз стало відомо, чому ж ці два висококласних фахівця покинули свої робочі місця і перейшли в Intel.

В інтерв’ю джерелу Раджа Кодурі розповів, що думка про перехід в Intel прийшла йому під час відпустки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Під час відпустки я подумав: що я буду робити в наступні 10 років? Які проблеми будуть у світі в найближчі 10 років? Обсяг даних, що генеруються в світі, істотно перевершує наші здібності аналізувати, розуміти і обробляти. Які ж технології потрібні, щоб ми могли відповідати цим обсягам даних і використовувати їх, щоб творити дивовижні речі? Поки я роздумував над тим, які технології, елементи та активи потрібні для вирішення подібних завдань, я прийшов до висновку, що єдиною компанією, яка має все це, є Intel.”

Таким чином, якщо вірити Кодурі, він сам вирішив покинути AMD і влаштуватися в Intel. Крім того, саме він потім покликав до себе і Джима Келлера, так як вони були давніми друзями.

“Джим – найрозумніший інженер з тих, кого я знаю.”

Також Кодурі висловив упевненість в тому, що цього разу у Intel вийде гідний продукт для ринку дискретних відеокарт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.