Ігри з PS4 на екрані iPhone

Компанія Sony офіційно повідомила про те, що її фірмовий додаток PS4 Remote Play, нарешті, стало доступно користувачам мобільних пристроїв, що працюють під управлінням операційної системи iOS.

Тепер власники смартфонів iPhone і планшетів iPad можуть використовувати ці пристрої для того, щоб транслювати картинку з консолі PlayStation 4, використовуючи бездротову мережу Wi-Fi.

Крім того, ви зможете навіть брати на себе пряме управління за допомогою віртуальних кнопок, які відображаються на екрані мобільного пристрою. Додаток також підтримує голосовий чат в сумісних іграх, використовуючи мікрофон iPhone.

Програма працює на всіх пристроях, на яких встановлена iOS 12.1 або більш свіжа версія операційної системи. Sony рекомендує використовувати смартфон iPhone 7 або новіше, планшети iPad шостого покоління або iPad Pro другого покоління для кращого результату.

Sony додає, що iOS-пристрої не підтримують контролер DualShock 4, однак якщо консоль знаходиться недалеко, то ви зможете використовувати його, з’єднавши з самої PS4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.