Categories: Інше

Потрібна готівочка? Ви зможете отримати її швидко!

Share

 

Проста формула отримання кредиту

Компанія «Ваша Готівочка» оформлює кредити швидко та на вигідних умовах, дозволяючих клієнтам отримати гроші за наявності мінімального пакета документів і відповідності віковому цензу від 18-ти до 70-ти років. У цій компанії немає бюрократичних вимог, перевірок, довготривалого оформлення, тому гроші на банківську картку або готівочка надаються за лічені хвилини. Формула успішного кредитування надзвичайно проста: паспорт + код = гроші. Клієнти самі визначають зручну для себе форму отримання – на картку або готівкою. Кожен з цих способів має свої переваги і гарантує схвалення кредиту для 99% клієнтів.

Під час оформлення, клієнту необхідно тільки вибрати умови, на яких зручніше відкрити кредит. Це будь-яка сума у діапазоні від 200 до 7000 гривень і період від 1-го до 16-ти днів. За необхідності, період користування можна буде продовжити (оформити пролонгацію). Тепер пропонуємо розглянути умови, на яких можна отримати фінанси, для того, щоб Ви могли швидше приступити до оформлення. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кредит онлайн: отримайте гроші на картку миттєво

Кредит онлайн – це комфортне вирішення фінансових труднощів, скористатися яким можуть всі охочі в режимі 24/7. Всі нові клієнти отримують кредити під 0% – це спеціальна пропозиція, яка дозволяє користуватися грошима безвідсотково. Оформити його можна на сайті компанії всього за 15 хвилин: вдома, на роботі або в будь-якому іншому місці, де це буде зручно. Вимоги до кредитоодержувачів мінімальні – наявність паспорта, ІПН і банківської картки. У заявці на кредит позичальник має вказати тільки основну інформацію про себе (паспортні дані, ІПН, свій номер телефону, реквізити картки), немає потреби вказувати номер телефону родича, додатково надавати фото з паспортом й з банківською карткою або вказувати цільове призначення.

Коли заявка буде заповнена, її потрібно надіслати на обробку системі компанії. Буквально через пару хвилин клієнт отримає SMS з успішним рішенням і наступне SMS буде про надходження коштів на його банківську картку. Розпоряджатися отриманою позикою клієнт може як йому завгодно: може розраховуватися карткою або, якщо йому потрібна готівочка, то зняти гроші через банкомат. 

Пропозиція для всіх, кому потрібна готівочка 

Окрім того, що клієнти можуть оформлювати кредити онлайн, компанія пропонує свою поміч всім, кому потрібна готівочка – оформлення кредиту у відділенні. Можливість отримати гроші на руки надається в будь-якому з відділень «Ваша Готівочка». Сьогодні відкрито понад 180 відділень мережі компанії, які працюють без вихідних. Тому, отримати готівку можна тоді, коли це необхідно.

Процедура оформлення позики у відділенні компанії відрізняється від онлайн-кредитування лише тим, що клієнту необхідно особисто прийти до відділення і надати оригінали паспорта та ІПН. У всьому іншому – це той самий мінімальний пакет документів, ті ж сума й період і таке ж моментальне оформлення. Тому, якщо потрібна готівочка, то дізнавайтеся адресу і графік роботи найближчого відділення і приходьте за кредитом.

«Ваша Готівочка» завжди буде рада допомогти і співпраця з такою компанією принесе тільки користь. Якщо потрібна готівка або позика на картку, то сміливо звертайтеся, і Ви її отримаєте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024