Лідер Xiaomi пообіцяв дуже цікаві смартфони від брендів Xiaomi, Redmi, Poco, Mito і Black Shark

Виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) в ході свіжого інтерв’ю говорив про те, яких успіхів вдалося досягти його компанії за останні роки, а також пройшовся по планам на цей рік.

На початку цього року було оголошено про те, що підрозділ Redmi стає самостійним, він буде випускати доступні смартфони за привабливими цінами, тоді як під брендом Xiaomi будуть випускатися преміальні моделі.

Крім того, компанія має ще три смартфон підрозділу (Poco, Mito і Black Shark), які створені для випуску моделей для зарубіжних ринків, для жіночої аудиторії та ігрових смартфонів. Лей Цзюнь офіційно повідомив, що в 2019 році варто очікувати виходу нових вражаючих продуктів з новітніми технологічними рішеннями від всіх п’яти брендів.

Лей Цзюнь додав, що вісім років тому Xiaomi була компанією, в якій працювали 10 осіб. За ці роки Xiaomi домоглася дуже багато, сьогодні компанія займає четверте місце в рейтингу найбільших постачальників смартфонів у всьому світі, а також володіє найбільшою в світі платформою інтернету речей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.