Поки Huawei готується до початку епохи 5G, компанія LG вже працює над 6G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добре обізнані джерела повідомляють, що компанія Huawei раніше своїх конкурентів почала розміщувати замовлення на виробництво обладнання, яке може працювати в мережах п’ятого покоління.

Інсайдери з ланцюжка поставок підтверджують, що перелік замовленої продукції компанією Huawei включає обладнання для базових станцій, смартфонів і продуктивних однокристальних систем, однак перелік не обмежується лише цими позиціями.

А поки що Huawei готується до початку епохи 5G, південнокорейська компанія LG вже працює над технологією 6G, про що повідомляє видання The Korea Herald. LG і Корейський інститут передових технологій (KAIST) сьогодні уклали угоду, згідно з положеннями якого вони займуться дослідженнями і розробками в області мереж шостого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вперше про початок розробки стандарту 6G було оголошено в листопаді минулого року. Дане заяву зробив Сю Ксинь (Su Xin), який очолює відділ розробок 5G в Міністерстві промисловості та інформатизації КНР.

Теоретично швидкість передачі даних в мережах 6G може досягти 1 ТБ/с, а введення в комерційну експлуатацію 6G очікується не раніше 2030 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.